DENTALNI TURIZAM

Srbija je već godinama poznata kao destinacija broj jedan za dentalni turizam. Razloga je mnogo: od toga da nudimo isti nivo usluga kao i ordinacije u zapadnim zemljama, ali po cenama koje su i do 80% niže , pa do toga da smo nova i neistražena turistička destinacija, zemlja bogate istorije, ukusne hrane i savršene prirode. Tako naši pacijenti spoje lepo i korisno i u pauzi između poseta stomatologu, obilaze najlepše delove Beograda i Srbije.

Kvalitet naših radova potvrđuju godine tradicije naše prakse, kao i renomirani svetski prozvođači čije proizvode koristimo. Insistiramo na impaltima premium klase i zato koristimo Bredent ili NobelBiocare implante. Smatramo da implanti i materijali sumnjivih proizvođača koji nude sumanuto malu cenu, ne zaslužuju mesto u ustima naših pacijenata. Komfor i sigurnost pri radu, predvidljivi rezultati, garancije proizvođača, i širok spektar protetskih mogućnosti, opredelio nas je na ove dve firme.

Pri izradi bezmetalnih kruna, možete očekivati samo IvoclarVivadent , renomiranog proizvođača materijala CAD/CAM frezovane keramike. Ovi proozvodi su ispitani po pitanju dugotrajnosti i izgleda i mi sa zadovoljstvom stojimo iza radova koje radimo od ovih materijala.

U endodonciji se mahom oslanjamo na Dentsplay Maileffer , američkog proizvođača, zahvaljujući kome smo u mogućnosti da lečenje kanala ubrzamo i dovedemo do perfekcije mašinskom obradom. Čitav spektar instrumenata i materijala za lečenje kanala korena korostimo od ovog proizvođača. Kako nema dobre gradnje bez dobrog temelja, ovim procedurama posvećujemo izuzetnu pažnju.

Naš tim stalno radi na usavršavanju znanja iz brojnih oblasti stomatologije i tako pratimo trendove i najnovija dostignuća u stomatologiji.

Dakle, nas prvenstveno interesuje da svojim pacijentima pružumo kvalitetnu uslugu, podržanu materijalima koja će omogućiti trajnost nadoknada. Zdravlje Vaših zuba je ono što smatramo najvažnijim!


Naša lokacija u centru Beograda Vam pruža komfor pri planiranju smeštaja u toku Vašeg boravka. Nalazimo se u blizini Kosančićevog venca, Knez Mihajlove ulice, Kalemegdanske tvrđave, dakle u istorijskom centru grada. U našoj blizini se nalaze apartmani i hoteli prve kategorije. Po potrebi, naš tim Vam može organizovati komplaten boravak:

-prevoz sa aerodroma,

-smeštaj u centru grada i blizu ordinacije,

-privatnog turostičkog vodiča.

Kako bi Vaša poseta našoj ordinaciji, kao pacijenta iz inostranstva koji je tu samo ograničen broj dana, bila što bolje isplanirana, molim Vas da nam dolazak u Beograd najavite što ranije. To možete uraditi tako što ćete nam svoj ortopan tomografski snimak poslati na mail ana@ordinacija-miscevic.com i u mailu nam slobodno navesti sve svoje tegobe, želje i raspoloživo vreme koje imate za posetu Beogradu. Konveraciju možemo nastaviti preko Vibera ili Skypa ili na dalje mailom, do konačnog postizanja dogovora oko termina i dinamike rada. Napominjem da je dolazak u vreme Novogodišnjih i Uskršnjih praznika potrebno najaviti mesec dana ranije. Ipak, kako se naš tim stomatologa širi, uvek smo u mogućnosti da izađemo u susret i pacijetima koji žele da provedu praznike u našem gradu dožive to jedinstveno iskustvo.

Beograd nudi brojne načine da savršeno provedete odmor. Ovo je grad koji vrvi od života 24 sata. Na svakom korakummožete naći restorane sa autentičnim srpskim jelima. U muzejima i galerijama radove domaćih i brojnih stranih umetnika. Posebno zadovoljstvo je obilaziti Kalemagdansku tvrđavu, gde pored raznih sadržaja, možete da se divite zidinama koje odolevaju vekovima. Preporučujemo i da obiđete obale reka, planinu Avalu i otkrijete brojne tajne kutke gde Beograđani beže od gradske vreve.

Pozivamo Vas na jedino turističko putovanje sa koga ćete se vratiti sa dva dobitka: dobićete blistavi osmeh i uštedeti novac!

Prevoz sa aerodroma

Smeštaj u centru blizu ordinacije

Privatni turistički vodič

Vrhunska usluga

POŠALJITE NAM UPIT


  Fill out the form and we will contact you during our working hours. Urgent dental care will be provided usually the same day.

  Maršala Birjuzova 39

  Beograd

  0653474937

  Pozovite nas!

  Radno vreme

  Pon - Čet: 10:00 - 19:00 Petak: 10:00 - 17:00

  Zakažite pregled