Skip to main content

Dobro došli u Stomatologiju Miščević!

Naša je želja da Vam posetu stomatologu učinimo prijatnom i da od nas odete sa lepšim i širim osmehom!

Stomatologija Miščević u Beogradu postoji od 2010. godine. Nastavili smo tradiciju dobre i uspešne privatne prakse započete u Smederevskoj Palanci 1991. godine od strane Dr Miroslava i Dr Ljiljane Miščević. Danas uz njihovu veliku pomoć i iskustvo razvijamo ordinaciju u Beogradu, koja pruža usluge iz svih grana stomatologije. U skladu sa modernim pristupom i opremom, naše procedure se obavljaju u udobnom i prijatnom ambijentu. Nalazimo se u samom srcu prestonice.

Kratka istorija

Počeci u Smederevskoj Palanci

Stomatološka praksa Dr Miroslava i Dr Ljiljane Miščević.

1990

Otvaramo ordinaciju u Beogradu

U kojoj nastavljamo dobru praksu.

2010

Ordinacija se seli u centar grada

I nastavlja da pruža usluge iz svih grana stomatologije. U skladu sa modernim pristupom i opremom, naše procedure se obavljaju u udobnom i prijatnom ambijentu.

2019

Dr Ana Anđus

Osmeh kakav vam dr Ana uputi pri susretu bez sumnje sugeriše da isti, jednako lep želi da joj bude uzvraćen, pa makar se u taj posao i svojeručno umešala. Njena uža stomatološka specijalnost je protetika i zato voli da vidi sve zube na mestu. Stomatolog je od 2009, a specijaliazaciju iz stomatološke protetike je završila 2017. godine. Njene komunikacione veštine mogle bi lako da vam odvuku pažnju i taman dok pomislite da će boravak u njenoj zubarskoj stolici biti neprijatan, ona je već možda i rešila problem zbog kog ste joj se uopšte i javili. Smatra da pravilan plan terapije stvara uslove za odličnu funkcionalnost. Svoju profesionalnu znatiželju u oblasti implantologije i keramičkih nadoknada redovno zadovoljava na kongresima i stručnim predavanjima.

Dr Tijana Trifunović

Bez optora i bez suza su nam najmlađi pacijenti kada se njihovim zubićima bavi dr Tijana. Strpljiva i posvećena, još od diplomiranja 2020. godine ne prestaje sa usavršavanjem dovodeći kvalitet svog rada na veoma visok nivo. Misija joj je jasna – da napravi značajnu pozitivnu promenu u životu svojih pacijenata i da im pomogne da što pre usvoje ideju o prevenciji. Za zdrave svakako, ali će se i za lepotu svakog vašeg zuba izboriti. Posvećena je i očuvanju zdravlja desni, tako da radi sve nehirurške parodontološke procedure, a bolova, ako ikad do njih dođe, rešiće vas na najsavremeniji način mašinskom obradom kanala korena. Posle svega uvek će da vas podseti - da je prevencija bolja od lečenja!

Milan

Ni jedan stomatolog u Engleskoj mi nije ulio toliko poverenja kao VI! Takav pristup i stručnost se retko nalaze zajedno!

Milica

Veoma detaljne i ljubazne doktorke! Moj strah od zubara je nestao...Veliko hvala!!!

Marija

Bila sam nezadovoljna bojom svojih zuba..mnogi su mi predlagali da stavim krunice..ali sam smatrala da je to suvise "agresivno"za moje zdrave zube koji nisu bili lepe boje!!!Plasila sam se izbeljivanja..ali su mi doktorke sve nedoumice razjasnile i sve strahove otklonile!!Drago mi je da sam sacuvala svoje zdrave zube,a izbeljivanje je bilo pravo uživanje!

Radno vreme:

Ponedeljak - Sreda - Petak
9-16h
Utorak - Četvrtak
14-20h
Subota - Nedelja
Ne radimo

Ovde možete zakazati pregled, putem kontakt formulara

Kontakt formular

  Ime

  Prezime

  Email

  Telefon

  Pitanje / komentar

  Kako očekujete odgovor?