Skip to main content

Estetska stomatologija

Ono što će vas navesti da se smejete je lepota Vašeg osmeha.

Bilo da se radi o nekom specijalnom danu, posebnoj prilici za koju želite da izgledate blistavo ili o obliku zuba koji Vam se nikada nije sviđao, naše spretne ruke Vam nude rešenje uz pomoć savremnih materijala.

Izbeljivanje zuba

Intervencije koje su nekada smatrane nedovoljno sigurnim po zdravlje, danas su dovoljno ispitane i usavršene, pa se posle godina primene određenih preparata može tvrditi da su potpuno bezbedne za zdravlje Vaših zuba.

Keramičke fasete

Estetski problemi mogu se rešiti keramičkim fasetama. One su odlično rešenje za korekciju estetskih problema. Dobija se boja i oblik zuba koji bi Vama najviše odgovarao.

Keramički inleji i onleji

Inleji predstavljaju zapravo jednokomadno izlivenu plombu , koja se, nakon preparacije zuba i uzetog otiska, izrađuje u zubnoj tehnici a, zatim se takva cementira na zub. Inleji se mogu izrađivati od zlata, keramike ili kompozita.

Folije  za ispravljanje zuba

Fiksni i mobilni aparati dobili su konkurenciju na tržištu ispravljanja zuba. Zahvaljujući razvoju CAD/CAM sistema i 3D štampi, nauka nam je stavila na raspolaganje folije za ispravljanje zuba.

“Bila sam nezadovoljna bojom svojih zuba..mnogi su mi predlagali da stavim krunice..ali sam smatrala da je to suviše "agresivno" za moje zdrave zube koji nisu bili lepe boje!!! Plašila sam se izbeljivanja..ali su mi doktorke sve nedoumice razjasnile i sve strahove otklonile!!
Drago mi je da sam sačuvala svoje zdrave zube,a izbeljivanje je bilo pravo uživanje!”

Marija

Radno vreme:

Ponedeljak - Sreda - Petak
9-16h
Utorak - Četvrtak
14-20h
Subota - Nedelja
Ne radimo

Ovde možete zakazati pregled, putem kontakt formulara

Kontakt formular

  Ime

  Prezime

  Email

  Telefon

  Pitanje / komentar

  Kako očekujete odgovor?