Skip to main content

Savremeni način života na svakom koraku stavlja velike izazove pred našu kožu te joj tako otežava zdrav izgled i osećaj. Svakodnevno smo izloženi raznim ekstremima - previše boravimo u kući gde je vazduh često suv usled grejanja i hlađenja klima uređajima, a onda i ništa manje štetnoj plavoj svetlosti ekrana, koja je danas neizbežna. Kada izađemo napolje čeka nas šibajući vetar u kombinaciji sa zagađenim vazduhom. Željni sunca dešava se da smo mu izloženi u vreme najvećeg zračenja, često zaboravljajući na važnost zaštitnih faktora (jednako neophodnih u gradu, bašti, a ne samo na plaži). Zbog svega navedenog raste potreba da za svoju kožu uradimo nešto više od upornog mazanja neke kreme (koja i kada nam ne odgovara, nemamo ideju kojom bismo je zamenili).

Dobra kombinacija tretmana i kućne nege mogu da dovedu do ublažavanja neprijatnih simptoma svakog tipa kože. Podsećamo da i masna i suva, kao i osetljiva koža imaju svoje probleme koje nepovoljni uslovi sredine pojačavaju.
Kombinacijom mezoterapije i hemijskih pilinga postižemo:

 •  hidrataciju kože,
 • jačanje kožne barijere,
 • zadebljanje kože,
 • smanjenje osetljivosti,
 • jačanje zidova krvnih sudova kože,
 • ublažavanje bora i fleka i još mnogo toga.

Svi tretmani koje radimo u ordinaciji Miščević zasnovani su na kombinaciji mezoterapijskih koktela i hemijskih pilinga (koji se ne rade u periodu od marta do oktobra). U zavisnosti od problema kože koji rešavamo, preporučeno je uvek 3 do 5 tretmana sa razmakom od 7 do 15 dana. Nakon toga se postignuti rezultati održvaju mesečnim tretmanima. Uz ovo je obavezna dobra kućna nega, koja će takođe održavati postignute efekte.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija predstavlja unošenje aktivnih supstanci mezoterapijskog koktela u dublje slojeve kože pomoću igle ili dermapena.

Takvim tretmanom se na koži stvaraju mikrooštećenja koja daju signal koži da je potrebna reparacija. Ovako se stimuliše dodatno stvaranje kolagena i elastina, molekula vezivnog tkiva kože koji su odgovorni za zategnutost i elastičnost kože. Mezoterapija uvek deluje kao antiage tretman zbog ove stimulacije, dok vrstom koktela, koji odaberemo individualno prema potrebama kože, delujemo i na ostale simptome masne, suve, osetljive ili kože koja ima ožiljke i fleke od akni.

HEMIJSKI PILINZI

Hemijski pilinzi koje koristimo deluju na površinski sloj kože, dakle nema ekstremnog ljuštenja i crvenila.

Njima delujemo na uklanjanje suvog sloja kože nežnim ljuštenjem. Na taj način otklanjamo fleke, hidriramo, sužavamo pore, regulišemo lučenje sebuma, smanjujemo dubinu bora, ali i efekte foto starenja.

BIOREVITALIZACIJA

Biorevitalizacija je tretman namenjen starijoj, suvoj i atrofičnoj koži, kao i koži kojoj je potrebna duboka hidratacija. Može se raditi pomoću mezoterapije ili specijalnih hemijskih pilinga .

Biorevitalizacija Hidromax preparatom dovodi do smanjenja umora na koži, znakova starenja, suvoće i hiperpigmentacije. Ubrizgavanjem ovakvog specijalnog hijaluronskog preparata u površinski sloj kože (kao i minerala i vitamina koje sadrži ovaj preparat) daje mladalački i jedar izgled i zateže sitne bore srednje trećine lica. Ovo nije ubrizgavanje klasičnig filera koji menja izgled lica. Promene nakon biorevitalizacije su vidljive samo u smislu svežine i jedrine kože, volumen ostaje isti.

Hemijski pilng MCA35 takođe postiže biorevitalizaciju lica zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima. Koristimo ga kod hipotrofične i atrofične kože, kod gubitka elastičnosti kože na licu, vratu i dekolteu, ali i kao pomoćni tretman kod hiperpigmentacija. Udruženim dejstvom svojih aktivnih sastojaka, ovaj tretman dovodi do vraćanja gustine (redenzifikacije) dermalnog i epidermalnog sloja kože. Tako znakovi fotostarenja bivaju ublaženi, a koža elastičnija i time vraća njen mladalački izgled. Potrebno je uraditi 4 vezana tretmana u seriji, sa razmakom od 7 dana, pa nakon toga 2 dodatna tretmana sa razmakom od po 15 dana.

Ukoliko i nakon ovog kratkog pregleda i predstavljanja tretmana koje radimo na koži i dalje niste sigurni koji je tačno za Vas, javite nam se kako bismo Vam zakazali konsultaciju i zajedno napravili plan kojim ćemo da dođemo do željenih rezultata.

Radno vreme:

Ponedeljak - Sreda - Petak
9-16h
Utorak - Četvrtak
14-20h
Subota - Nedelja
Ne radimo

Ovde možete zakazati pregled, putem kontakt formulara

Kontakt formular

  Ime

  Prezime

  Email

  Telefon

  Pitanje / komentar

  Kako očekujete odgovor?